Food Technology, Winter Term 2018/2019

Subject Food Technology S321023

Mondays 08:00-9:50 and 13:00-15:50 room BS1

Extent 5/1 Ex

Programme of all lectures organised across the Faculty of Food Chemistry

Programme of lectures at the Department of Carbohydrates

  • 24.9.2018 – 5 hours – Department of Carbohydrates and Cereals, Room BS1 (Building B)

    Introduction: Ass .prof. Šárka
    Sugar Technology: Dr. Henke (2h) 8:00-10:00
    Sugar Technology: Prof. Kadlec (3h) 13:00-16:00
  • 1.10.2018 – 5 hours – Department of Carbohydrates and Cereals, Room BS1 (Building B)

    Cereal Chemistry and Technology: Dr. Jurkaninová (5h) 8:00-10:00; 13:00-16:00
  • 8.10.2018 – 5 hours – Department of Carbohydrates and Cereals, Room BS1 (Building B)

    Starch Technology: Ass. prof. Šárka (1h) 9:00-10:00
    Cereal Chemistry and Technology: Dr. Jurkaninová (4h) 13:00-17:00
  • 15.10.2018 – 5 hours – Department of Carbohydrates and Cereals, Room BS1 (Building B)

    Starch Technology: Ass. prof. Šárka (2h) 8:00-10:00
    Chocolate, confectionery: Prof. Čopíková (3h) 13:00-16:00
  • 22.10.2018 – 1 hour – Department of Carbohydrates and Cereals, Room BS1 (Building B)

    Examination Test: Dr. Švec (1 h) 8:00-9:00


Below you can download the lectures:

  • Lecture 1 – Prof. Kadlec – Sugar technology
  • Lecture 2 – Ass. prof. Šárka – Starch technology