Ing. Blanka Pančíková

STUDENTKA DOKTORSKÉHO STUDIA


Téma dizertační práce:
SLEDOVÁNÍ NUTRIČNÍCH A ZDRAVOTNÍCH EFEKTŮ PŘI POUŽITÍ NETRADIČNÍCH TECHNOLOGICKÝCH POSTUPŮ ZPRACOVÁNÍ RŮZNÝCH OBILOVIN

Školitel: Doc. Mgr. Andriy Synytsya, PhD.

Vzdělání a zkušenosti

  • 2014 – současnost: Doktorský studijní program Chemie a technologie potravin, VŠCHT Praha, Ústav sacharidů a cereálií
  • 2012-2014: Magisterský studijní program Technologie potravin, VŠCHT Praha, Ústav sacharidů a cereálií
  • Téma diplomové práce (2014): Studium podmínek klíčení ječmene pro získání nutričně a technologicky významných látek. (školitel: Ing. Marcela Sluková, PhD.)
  • 2009-2012: Bakalářský studijní program Potravinářská a biochemická technologie, VŠCHT Praha, Ústav chemie přírodních látek
  • Téma bakalářské práce (2012): Kinetika a mechanismus tvorby thioglykosidů (školitel: prof. Ing. Jitka Moravcová, CSc.)
  • 2001-2009: Masarykovo gymnázium, Plzeň

Pracovní zkušenosti

  • Červen 2013 – Odborná praxe v Zeelandia, spol. s r. o., Malšice (kontrola kvality)

Akademická činnost

  • od 2015 členkou studentské části Akademického senátu VŠCHT Praha (pedagogický výbor)
  • od 2015 delegátka za VŠCHT Praha ve Studentské komoře Rady vysokých škol

Jazykové znalosti

  • Anglický jazyk – střední pokročilost
  • Německý jazyk – střední pokročilost
  • Ruština – začátečník

Kontakt

    telefon: +420 220 443 120
    fax: +420 220 445 130
    e-mail: Blanka.Pancikova@vscht.cz