Inovace předmětů pro výuku procesů potravinářských a biochemických výrob

Projekt - základní informace

  • Inovace předmětů pro výuku procesů potravinářských a biochemických výrob
  • projekt FRVŠ č.j. 978/2013
  • tematický okruh:  B1
  • specifikace: a
  • řešitel: Ing. Svatopluk Henke, Ph.D.
  • spoluřešitelé: Ing. Andrea Hinková, Ph.D., prof. Ing. Zdeněk Bubník, CSc.

 

Seznam předmětů na sch.vscht.cz

Seznam předmětů na student.vscht.cz

Seznam předmětů na eso.vscht.cz

Seznam materiálů dodaných do eso.vscht.cz


 

Pořízené odborné publikace

Novel Food Processing Technologies (Food Science and Technology)
https://vufind.techlib.cz/Record/000948793
Obsah |Anotace

Innovative Food Processing Technologies: Advances in Multiphysics Simulation
https://vufind.techlib.cz/Record/000948793
Obsah |Anotace

Separation, extraction and concentration processes in the food, beverage and nutraceutical industries
https://vufind.techlib.cz/Record/000948793
Obsah |Anotace

Functional Foods: Principles and technology
https://vufind.techlib.cz/Record/000948793
Obsah |Anotace

The nutrition handbook for food processors
https://vufind.techlib.cz/Record/000948793
Obsah |Anotace