Cereální chemie a technologie - N352016, zimní semestr 2017/2018

Pondělí, 8.00-10.50 h, knihovna Ústavu sacharidů a cereálií (č. dv. 40)

 

Předmět se přednáší v rámci Technologie potravin oboru II

Rozvrh ve formátu pdf.


 

Cereální chemie a technologie, 2. roč. mag., 2017/2018

hodina/týden 8.00 – 10.50

1

18.09. - Ing. Jurkaninová, Ph.D.
Obiloviny - druhy, složení, význam ve výživě

2

25.09. - Ing. Skřivan, CSc.
Mlýnská technologie - zpracování pšenice a žita

3

02.10. - Ing. Skřivan, CSc.
Mlýnská technologie - zpracování ostatních obilovin a
pseudoobilovin

4

9.10. - Doc. Příhoda. CSc.
Mlýnské výrobky - hodnocení jakosti

5

16.10. - Ing. Jurkaninová, Ph.D.
Základní pekařské suroviny a podmínky jejich skladování

6

23.10.- Ing. Jurkaninová, Ph.D.
Ostatní pekařské suroviny a podmínky jejich skladování

7

30.10.  - Doc. Příhoda. CSc.
Pekařská technologie

8

6.11. - Doc. Příhoda. CSc.
Pšeničné pečivo a chlebové výrobky

9

13.11. - Doc. Příhoda. CSc.
Pečení a zmrazování

10

20.11. - STUDENTSKÁ VĚDECKÁ KONFERENCE
Jemné pečivo a cukrářské výrobky - Doc. Hrušková
Náhradní termín bude upřesněn

11

27.11. - Doc. Hrušková, CSc.
Trvanlivé pečivo

12

4.12. - Doc. Hrušková, CSc.
Snack výrobky a výrobky s přídavky netradičních plodin

13

11.12. - Doc. Hrušková, CSc.
Těstoviny

14

18.12. Ing. Švec, PhD.
Hodnocení jakosti cereálních výrobků

 

Studijní materiály ke stažení

 

V případě malého počtu studentů bude výuka probíhat konzultační formou - upřesnění na 1. hodině daného předmětu.

 

Poslední aktualizace: 14. září 2017, 11:56

Tisk | E-mailem