Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob - N321003, 2017/2018

1.ročník, zimní semestr, magisterské studium



Testy z předmětu ve zkouškovém období 2017/18:

 

Termíny testů:

  • Pondělí 8.1. 2018, 9:30 - 11:30 hod.
  • Středa 10.1. 2018, 14:00 - 16:00 hod.
  • Pondělí 15.1. 2018, 9:30 - 11:30 hod.
  • Středa 17.1. 2018, 14:00 - 16:00 hod.
  • Pondělí 22.1. 2018, 9:30 - 11:30 hod.
  • Pondělí 29.1. 2018, 9:30 - 11:30 hod.

Testy se píší v posluchárně B06

 


Program přednášek:

Termín: středa 14.00-16.45, místnost B 06

Státní svátek

Termín/Přednášející Témata přednášky:
20.9.
ing. Henke
Chromatografické separační procesy
Superkritická extrakce
Simulace a modelování procesů
27.9.
prof. Bubník
Trendy v potravinářském inženýrství
Nové procesy v potravinářských technologiích
Budoucnost procesního designu
Vysoký tlak, chladná plazma, fotokatalýza
4.10.
prof. Bubník
Přestupy tepla v potravinářských technologiích
Odpařování, Sušení, Chlazení, Zmrazování, Lyofilizace
Neustálený ohřev a chlazení
11.10.
prof. Bubník
Difúzní pochody, Krystalizace, Nukleace
Granulometrie, Distribuce částic
Moderní filtrační postupy a aparáty, Extruze
18.10.
doc. Šárka
Moderní filtrační postupy a aparáty, extruze
25.10.
ing. Hinková
Úvod do membránových separačních procesů
1.11.
ing. Hinková
Membránové separační procesy v gradientu tlaku a elektrického potenciálu
Pervaporace, membránová destilace, permeace plynů
8.11.
ing. Hinková
Membránová filtrace v potravinářském průmyslu a biotechnologiích
Elektrodialýza, Iontově aktivní membrány, Teorie chromatografické separace
15.11.
ing. Ševčík
Procesy při úchově potravin
22.11.
ing. Ševčík
Procesy při úchově potravin
29.11.
doc. Štětina
Usazování a odstřeďování
6.12.
doc. Štětina
Úprava potravinářských koloidních systémů
13.12.
prof. Bubník
TEST - Zkouška (písemný test, předtermín)

 

Aktuální rozvrh ke stažení:

  • Rozvrh - Prof. Bubník - organizace předmětu

Přednášky budou dostupné a připravené ke stažení až po dané přednášce!

Poslední aktualizace: 14. září 2017, 10:25

Tisk | E-mailem