Technologie čokolády a cukrovinek, letní semestr 2017/2018

1. ročník magisterského studia, 2 h týdně, čtvrtek 10-12 h, posluchárna B40

 


 

Program přednášek a rozvrh hodin:

Podrobný rozvrh hodin a sylaby ke stažení zde.

Učební texty

  • Texty přednášek budou k dispozici na vyžádání od jednotlivých vyučujících.

Podmínky testu a písemné zkoušky:

  • Kontrolní test bude mít 11 otázek po 1 bodu. Z kontrolního testu musí každý student získat minimálně 6 bodů. Bez splněného kontrolního testu není možné přistoupit ke zkoušce.
  • Podmínky písemné zkoušky budou včas upřesněny.
  • Klasifikace: A: 90 - 100; B: 80-89; C: 70-79; D: 60-69; E: 50-59; F < 50
  • Stručné studijní materiály nebo odkazy na literaturu budou k dispozici ve vytištěné formě nebo na webové stránce Ústavu sacharidů a cereálií.

Termíny zkoušek: budou upřesněny, pravděpodobně ve čtvrtek během zkouškového období.

  • Předtermín: 25.5., 14,00 h

Poslední aktualizace: 4. únor 2018, 23:35

Tisk | E-mailem