Kurzy a školení | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Ústav sacharidů a cereálií

Kurzy a školení

Kurzy a semináře pořádané ústavem:

Ústav sacharidů se podílí na organizování odborných seminářů pro firmy a přípravě popularizačních informačních materiálů

Bližší informace: 

Sekretariát ústavu
Markéta Bůžková
tel. 220 443 110

Informace o aktuálních kurzech a školeních


 

Témata nástavbových kurzů pořádaných ústavem:

  • Nové směry v technologii cukru

    Informace: Prof. Z. Bubník, tel. 220 443 112, Prof. P. Kadlec, tel. 220 443 109
  •  

  • Technologie cukrovinek

    Informace: Prof. J. Čopíková, tel. 220 443 114
  •  

  • Technologie zpracování obilovin, vztah ke kvalitě surovin a výrobků

    Informace: Ing. Pavel Skřivan, CSc., mobil 724 778 755, tel. 220 443 120
  •  

  • Kapalinová chromatografie v teorii a praxi

    Informace: Prof. J. Čopíková, tel. 220 443 114
  •  

  • Aplikace metod HACCP a zavádění příruček GMP a GHP v mlýnských a pekárenských provozech

    Informace: Ing. Pavel Skřivan, CSc., mobil 724 778 755, tel. 220 443 120

Další stránky v rubrice

1