Studijní plán bakalářského studia v oboru Technologie potravin

Bakalářské studium fakulty potravinářské a biochemické technologie v akademickém roce 2017/2018

 

Fakulta potravinářské a biochemické technologie umožňuje studovat v těchto studijních programech:
Studijní program: Potravinářská a biochemická technologie
  • Studijní obor: Technologie potravin, oboru byla udělena akreditace EUROBAKALÁŘ® (Místo studia - Praha, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 80 uchazečů)
  • Studijní obor: Technologie potravin, oboru byla udělena akreditace EUROBAKALÁŘ® (Místo studia - Litvínov, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 20 uchazečů)
  • Studijní obor: Biochemie a biotechnologie (Místo studia - Praha, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 100 uchazečů)
  • Studijní obor: Chemie a analýza potravin (Místo studia - Praha, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 80 uchazečů)

 

Studijní program: Chemistry and Technology
  • Studijní obor: Chemistry and Technology - Specialization in Food and Biochemical Technology (Místo studia - Praha, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 10 uchazečů)

 

Studijní program: Forenzní analýza
  • Studijní obor: Forenzní analýza (Místo studia - Praha, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 100 uchazečů)

 

Studijní program: Syntéza a výroba léčiv
  • Studijní obor: Syntéza a výroba léčiv (Místo studia - Praha, Doba studia - 3 roky, Kapacita - 60 uchazečů)

 

Detailní informace o oboru Technologie potravin naleznete zde.

Úplný studijní program včetně názvů předmětů a počtu kreditů pro 1. - 3. ročník naleznete zde.

Seznam oborů, které můžete studovat v rámci bakalářského studija naleznete zde.