Ing. Bc. Blanka Pančíková

Studentka doktorského studia

 


 

    Téma dizertační práce: Sledování nutričních a zdravotních efektů při použití netradičních technologických postupů zpracování různých obilovin.

    Školitel: Doc. Mgr. Andriy Synytsya, PhD.

 

Vzdělání a zkušenosti

  • 2014 - současnost: Doktorský studijní program Chemie a technologie potravin, VŠCHT Praha, Ústav sacharidů a cereálií
  • 2012-2014: Magisterský studijní program Technologie potravin, VŠCHT Praha, Ústav sacharidů a cereálií
  • Téma diplomové práce (2014): Studium podmínek klíčení ječmene pro získání nutričně a technologicky významných látek. (školitel: Ing. Marcela Sluková, PhD.)
  • 2009-2012: Bakalářský studijní program Potravinářská a biochemická technologie, VŠCHT Praha, Ústav chemie přírodních látek
  • Téma bakalářské práce (2012): Kinetika a mechanismus tvorby thioglykosidů (školitel: prof. Ing. Jitka Moravcová, CSc.)
  • 2001-2009: Masarykovo gymnázium, Plzeň

 

Pracovní zkušenosti

  • Červen 2013 – Odborná praxe v Zeelandia, spol. s r. o., Malšice (kontrola kvality)

 

Akademická činnost

  • od 2015 členkou studentské části Akademického senátu VŠCHT Praha (pedagogický výbor)
  • od 2015 delegátka za VŠCHT Praha ve Studentské komoře Rady vysokých škol

 

Jazykové znalosti

  • Anglický jazyk – střední pokročilost
  • Německý jazyk – střední pokročilost
  • Ruština - začátečník

 

Publikace

    Pančíková B., Sluková M., Smrž F., Vaculová K. (2015):
    Naklíčený ječmen jako přirozená alternativa zlepšujících enzymových přípravků.
    Pekař cukrář 287 (5), ISSN 1213 - 2403.

 


Kontakt

telefon: +420 220 443 120 
fax: +420 220 445 130
e-mail: Blanka.Pancikova@vscht.cz

Poslední aktualizace: 21. duben 2015, 18:53

Tisk | E-mailem