Současnost výroby čokolády v Česku

 

Ústav sacharidů a cereálií VŠCHT Praha
společně s odbornou skupinou Chemie a technologie sacharidů ČSCH
Vás zve na přednášku

Ing. Stanislava Krámského

nazvanou
SOUČASNOST VÝROBY ČOKOLÁDY V ČESKU.

 

Přednáška se koná 17. bžezna 2015 v 18 hodin v posluchárně B02 (VŠCHT, Technická 3, přízemí budovy B)

 

Tak jako v minulosti plánujeme následné pokračování v nedaleké restauraci v Masarykově koleji (Thákurova 1, Praha 6).
Prosím potvrďte přítomnost na přednášce a návštěvu restaurace e-mailem, nebo písemnou formou poštou pomocí pozvánky, kterou si můžete stáhnout a vytisknout zde.

 

Těšíme se na setkání s Vámi.

prof. Jana Čopíková

 


Kontaktní informace:

    prof. Jana Čopíková
    VŠCHT
    Technická 3
    166 28 Praha 6
    jana.copikova@vscht.cz

Poslední aktualizace: 12. březen 2015, 22:45

Tisk | E-mailem